De Moeite Waard

 

 

 

Kies het focusgebied en lees er meer over in de Blog Posts
Links

Addy de Ruiter op LinkedIn

ManagementSite auteurspagina

NieuwOrganiseren Column

  +31 (0)6 513 19 299

Waarom ik doe wat ik doe? 

Door de absolute overtuiging dat mensen het verschil maken en managers de ruimte creëren om dat verschil ook daadwerkelijk te kunnen maken. Ruimte voor professionals om hun vakmanschap te tonen en om te groeien, is binnen veel organisaties niet meer aanwezig. Daardoor wordt het aanwezige prestatiepotentieel niet volledig benut. De tijdsgeest dwingt leidinggevenden tot een andere rolinvulling. Dat moet anders en kan ook anders. Ik heb het zelf meegemaakt. Meer met minder bereiken.

Het draait altijd om het verwezenlijken van de organisatie doelstellingen, maar 'zachte' factoren maken daarbij het verschil. Sturen op resultaat en ruimte voor talent, passie en creativiteit. Daar wil ik vanuit mijn overtuigingen aan bijdragen.

Hoe je dat realiseert? 

Door te sturen op extrinsieke waarde voor de organisatie en intrinsieke waarde voor de professional en andere stakeholders. Door te verbinden, te vertrouwen en een sterke focus op de doelen.

 

Dat betekent een andere rolinvulling door leidinggevenden en een overgang van een hiërarchische - naar een meer mensgerichte stijl van leidinggeven. Een stijl waarin er balans is tussen resultaatgerichtheid en coachend leiderschap. Bij het instellen van die balans ondersteun ik graag. Gebaseerd op Best Practices, Best Theories en Next Practices voor dat coachend leiderschap.

 

Wat dat oplevert? 

Er meer uithalen in minder tijd. Betrokken professionals, een hoge effectieve productiviteit, een aantrekkelijk imago als werkgever. En tevreden klanten. Een win-win voor de professional, de leidinggevende, de organisatie en de klant.